ΕΚΔΡΟΜΗ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

kinisis

 

 

 

 

 

1η ΗΜΕΡΑ  ΛΕΥΚΑΔΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αναχώρηση από Λευκάδα   στις 7.00 π.μ για Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις .Άφιξη στην Κομοτηνή , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση .

2η ΗΜΕΡΑ  ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Κων/πολη με ενδιάμεσες στάσεις στους Κήπους για τελωνειακό έλεγχο και στη Ραιδεστό για φαγητό. Άφιξη στην Κων/πολη νωρίς το απόγευμα, την πόλη που βρίσκεται χτισμένη πάνω σε επτά λόφους στο στόμιο του Βοσπόρου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Μονή Βλαχερνών όπου θα ψάλλουμε τον Ακάθιστο Ύμνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση .

3η ΗΜΕΡΑ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Παίρνουμε το πρόγευμα και ξεκινάμε για  περιήγηση της Πόλης. Επίσκεψη στο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, στο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ (με την ελικοειδή στήλη και τον οβελίσκο του Θεοδοσίου). Συνεχίζουμε την ξενάγηση στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, την εκκλησία-θρύλο και  στο ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ του σουλτάνου Αχμέτ. Φαγητό και επίσκεψη στα μεγαλοπρεπή ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ, των τελευταίων Οθωμανών Σουλτάνων με τον μεγαλύτερο πολυέλαιο βάρους 4 τόνων. Κατόπιν χρόνος ελεύθερος για ψώνια στην ιστορική και πολύβουη ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ με τα 4.000 καταστήματα. Το βράδυ προαιρετικό γλέντι και δείπνο με μουσικοχορευτικό τουρκικό πρόγραμμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Μετά το πρωινό μετάβαση στο λιμάνι και (προαιρετική) επιβίβαση στο καραβάκι για τα μαγευτικά ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ ( Χάλκη και Πρίγκηπο), επίσκεψη στις μαγευτικές ακρογιαλιές της Ευρωπαϊκής όχθης του Βοσπόρου και χρόνος ελεύθερος για να θαυμάσουμε τα αρχοντικά με τους ανθισμένους κήπους ή να κάνουμε το γύρο των νησιών με ένα από τα γραφικά ιππήλατα αμαξάκια.

Μετά το γεύμα επίσκεψη στη μονή Ζωοδόχου Πηγής  για το θαυματουργό αγίασμα της Παναγίας Μπαλουκλιώτισσας με τα παραδοσιακά ψάρια και τους τάφους των Πατριαρχών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΚΑΒΑΛΑ
Αναχωρούμε σήμερα  για Καβάλα με στάση για τελωνειακό έλεγχο και στα DUTY FREE για αγορές από τα αφορολόγητα είδη. Στάση για φαγητό στην Αλεξανδρούπολη.Διανυκτέρευση στην Καβάλα.

6η ΗΜΕΡΑ  ΚΑΒΑΛΑ- ΛΕΥΚΑΔΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Λευκάδα με ενδιάμεσες στάσεις .

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ   : 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΤΙΜΗ:  350,00 €
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 100 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Μεταφορές με πούλμαν πολυτελείας
  • Ξενοδοχείο 4* στην  Κων /πολη με ημιδιατροφή
  • Επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό στην Ελλάδα 
  • Αρχηγό εκδρομής 
  • Ελληνόφωνο ξεναγό

    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ. Απαραίτητη νέα ταυτότητα
    .

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ KINISSIS
 ΓΟΛΕΜΗ 5, ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΤΗΛ . 26450 25030 /25845
www. Kinissis.gr