ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

 

 

 

 

 

 

ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

1η Ημέρα  ΛΕΥΚΑΔΑ – ΑΓΚΟΝΑ:

Αναχώρηση το απόγευμα από Λευκάδα  και άφιξη στην Ηγουμενίτσα όπου επιβιβαζόμαστε στο πλοίο για Αγκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η Ημέρα ΑΓΚΟΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ – ΤΟΡΙΝΟ:

Άφιξη το μεσημέρι στη Αγκόνα. Αναχώρηση για Μιλάνο, ένα από τα σημαντικότερα κέντρα στον κόσμο για την Λυρική όπερα, με το διάσημο Teatro alla Scalla. Θα επισκεφθούμε το λαμπρό μνημείο της πόλης, την πλατεία Duomo με τον περίφημο καθεδρικό ναό της, γοτθικού ρυθμού που άρχισε να χτίζεται το 1386. Αναχώρηση για Τορίνο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα ΤΟΡΙΝΟ

Σήμερα θα περιηγηθούμε στην πόλη. Μία βιομηχανική πόλη στην «γκουρμέ» επαρχία του Piedmont, η οποία μπορεί να μην έχει την αίγλη της Ρώμης ή το εμπορικό γόητρο του Μιλάνου, όμως με την εντυπωσιακή της αρχιτεκτονική, τα εξαιρετικά μουσεία, τις τεράστιες πλατείες και την… σινεφίλ της ατμόσφαιρα θα καταφέρει να μας κερδίσει και να μας κάνει να μετανιώσουμε που δεν την είχαμε ανακαλύψει νωρίτερα. Εντυπωσιακά κτίσματα με μεσαιωνικά χαρακτηριστικά, παλάτια, μεγαλοπρεπέστατες πλατείες και λεωφόροι περικυκλωμένοι από νέο-μπαρόκ κτίρια, πεζοδρόμια σκεπασμένα σαν στοές και πλακόστρωτοι δρόμοι στον «πυρήνα» του, κάνουν το κέντρο της πόλης ξεχωριστό. Το απόγευμα αναχώρηση για το στάδιο όπου θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα ΤΟΡΙΝΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για Μπολόνια. Ενδιάμεσα θα περιηγηθούμε την Πάρμα. Η Πάρμα είναι πόλη της Ιταλίας, πρωτεύουσα της επαρχίας Πάρμα, στην περιφέρεια της Εμίλια – Ρομάνια. Η πόλη είναι γνωστή για τα αρχιτεκτονικά της αξιοθέατα, αλλά και για το Πανεπιστήμιο της Πάρμας, ένα από τα αρχαιότερα στον κόσμο. Σύντομη περιήγηση και αναχώρηση για Μπολόνια όπου θα περιηγηθούμε στο επιβλητικό μεσαιωνικό κέντρο αυτής της πόλης και την πλατεία Ματζόρε. Διανυκτέρευση.

5η Ημέρα ΜΠΟΛΟΝΙΑ –ΑΓΚΟΝΑ

Μετά  το πρωινό αναχωρούμε για Αγκόνα όπου μας περιμένει το πλοίο μας για την επιστροφή μας Ενδιάμεσα θα επισκεφθούμε κάποιο πολυκατάστημα για τις τελευταίες αγορές μας.

6η Ημέρα ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ

Άφιξη το πρωί στην Ηγουμενίτσα και άμεση αναχώρηση για Λευκάδα.

Αναχώρηση 25 Σεπτεμβρίου        Τιμή 380 Ευρώ

Για κρατήσεις θέσεων προκαταβολή 100 ευρώ   

ΓΙΑ ΔΙΚΛΙΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ + 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ   ΓΙΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ + 80 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Μεταφορές με πούλμαν πολυτελείας                                                
  • Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό                                                                                            
  • Καμπίνες ΑΒ4 Ηγουμενίτσα – Ιταλία – Ηγουμενίτσα    

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ KINISSIS

Δ.ΓΟΛΕΜΗ 5, 31100 ΛΕΥΚΑΔΑ

Τηλ. 26450 25030 & 26450 25845