ΝΙΣ – ΒΕΛΙΓΡΑ∆Ι – 01/05/2015

kinisis-veligradi

1η ημέρα:Αναχώρηση από Λευκάδα και δια μέσω της Εγνατίας περνάμε περιφερειακά από Ιωάννινα, Πτολεμαΐδα , Θεσσαλονίκη για να φτάσουμε στον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων όπου θα έχουμε χρόνο για μια σύντομη επίσκεψη στα DUTY FREE. Μπαίνουμε στην χώρα των Σκοπίων, την διασχίζουμε και συνεχίζουμε για τα σύνορα Σκοπίων –Σερβίας που καταλήγουμε αργά το απόγευμα στην πόλη Νις ,την γενέτειρα του Μ. Κωνσταντίνου ,χτισμένη στις όχθες του ποταμού Νισάβα. ∆είπνο και ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετά το πρωινό περιήγηση στο Νις και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι, την πόλη που οι τούρκοι βασάνισαν , κρέμασαν τον Ρήγα Φερραίο και πέταξαν το σώμα του στον ∆ούναβη. Θα ξεναγηθούμε στην πόλη και θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγ. Σάββα την μεγαλύτερη ορθόδοξη εκκλησία της Ευρώπης, θα περπατήσουμε στην γνωστή «Ερμού» του Βελιγραδίου, την οδό Μιχαήλοβα. Το φρούριο και το πάρκο Kalemegdan και τον καθεδρικό ναό της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος για ξεκούραση και το βραδάκι δείπνο σε ένα από τα πανέμορφα εστιατόρια που βρίσκονται δίπλα στο ∆ούναβη. ∆ιανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μετά το πρωινό, αποχαιρετάμε το Βελιγράδι και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις περνώντας από σύνορα Σερβίας –Σκοπίων, διασχίζοντας τα Σκόπια και τα σύνορα Σκοπίων – Ελλάδας, για να καταλήξουμε αργά το βράδυ στην πόλη μας.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 01 ΜΑΪΟΥ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 150 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μετακινήσεις με πούλμαν πολυτελείας.
  • 2 διαν/σεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με ημιδιατροφή.
  • Έμπειρος αρχηγός.
  • Τοπικός ξεναγός σε Βελιγράδι.

ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ