ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

6 ΗΜΕΡΕΣ

1η ημέρα: ΛΕΥΚΑΔΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αναχώρηση από Λευκάδα στις 7.00 π.μ για Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Κομοτηνή , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Κων/πολη με ενδιάμεσες στάσεις στους Κήπους για τελωνειακό έλεγχο και στη Ραιδεστό για φαγητό. Άφιξη στην Κων/πολη νωρίς το απόγευμα, την πόλη που βρίσκεται χτισμένη πάνω σε επτά λόφους στο στόμιο του Βοσπόρου, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με μουσικοχορευτικό τουρκικό πρόγραμμα.

3η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Σήμερα η ημέρα μας περιλαμβάνει επίσκεψη στα μεγαλοπρεπή ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ, των τελευταίων Οθωμανών Σουλτάνων με τον μεγαλύτερο πολυέλαιο βάρους 4 τόνων. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Μονή Βλαχερνών όπου θα ψάλλουμε τον Ακάθιστο Ύμνο και κατόπιν χρόνος ελεύθερος για ψώνια στην ιστορική και πολύβουη ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ με τα 4.000 καταστήματα. Το βράδυ προαιρετικό γλέντι και δείπνο με μουσικοχορευτικό τουρκικό πρόγραμμα.

4η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Παίρνουμε πρόγευμα και ξεκινάμε για περιήγηση της Πόλης. Επίσκεψη στο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, στο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ (με την ελικοειδή στήλη και τον οβελίσκο του Θεοδοσίου). Συνεχίζουμε την ξενάγηση στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, την εκκλησία-θρύλο και στο ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ του σουλτάνου Αχμέτ. Μετά το γεύμα επίσκεψη στη μονή Ζωοδόχου Πηγής για το θαυματουργό αγίασμα της Παναγίας Μπαλουκλιώτισσας με τα παραδοσιακά ψάρια και τους τάφους των Πατριαρχών. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος στην Αιγυπτιακή αγορά, ξακουστή για τα καταστήματα που πωλούν μπαχαρικά, βότανα και αποξηραμένα φρούτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΚΑΒΑΛΑ
Αναχωρούμε σήμερα για Καβάλα με στάση για τελωνειακό έλεγχο και στα DUTY FREE για αγορές από τα αφορολόγητα είδη. Στάση για φαγητό στην Αλεξανδρούπολη. Διανυκτέρευση στην Καβάλα.

6η ημέρα: ΚΑΒΑΛΑ- ΛΕΥΚΑΔΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Λευκάδα με ενδιάμεσες στάσεις για Λευκάδα.


ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 30/12/2018               ΤΙΜΗ: 350,00 € /ΑΤΟΜΟ

Περιλαμβάνει:

  • Μεταφορές με πούλμαν πολυτελείας
  • Ξενοδοχείο 4* στην Κων /πολη με ημιδιατροφή
  • Επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό Ελλάδα
  • Αρχηγό εκδρομής
  • Ελληνόφωνο ξεναγό

ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
Απαραίτητη νέα ταυτότητα
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 100,00 €

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ:
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ KINISSIS
Δ. ΓΟΛΕΜΗ 5, ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΤΗΛ. 26450 25030 / 25845
6937141313 – 6936129799
www.kinissis.gr