ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 2019

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

 

1η ημέρα: ΛΕΥΚΑΔΑ – ΝΙΣ

Αναχώρηση στις 07.00 από Λευκάδα. Με ενδιάμεσες στάσεις περνάμε τα σύνορα των Ευζώνων και από εκεί αργά το απόγευμα φθάνουμε στο Νις τη γενέτειρα του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΝΙΣ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Βελιγράδι. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Γοητευτικό μες στις αντιθέσεις του γεμάτο πάρκα δεν πλασάρεται τυχαία ως το Βερολίνο των Βαλκανίων. Μπαίνουμε στην οδό Nemanjina και στη Resavska παρατηρώντας τα κτίρια των Υπουργείων και τα γκρεμισμένα στρατιωτικά κτίρια από το βομβαρδισμό του 1999. Συνεχίζουμε για την εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο πάρκο Τασμάϊνταν,τη Βουλή της Σερβίας, το Παλιό και το καινούριο παλάτι ,την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό μουσείο και το Εθνικό θέατρο. Το βράδυ θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα σε ελληνικό εστιατόριο με ελληνική μουσική.

 

3η ημέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ

Σήμερα παίρνουμε πρόγευμα και συνεχίζουμε την ξενάγησή μας στην πρωτεύουσα της Σερβίας, μια από τις παλαιότερες πόλεις της Ευρώπης χτισμένη στις όχθες του ποταμού Σάββα, παραπόταμου του Δούναβη. Θα επισκεφθούμε το Ναό του Αγίου Σάββα, που είναι ο μεγαλύτερος εν λειτουργία ορθόδοξος ναός του κόσμου, ο τρούλος φτάνει τα 70 μέτρα ύψος και φέρει πάνω του επίχρυσο σταυρό 12 μέτρων με 49 καμπάνες και ορατός από κάθε σημείο της πόλης. Θα περπατήσουμε στο φρούριο Kalemegdan, εκεί που λένε ότι γεννήθηκε το Βελιγράδι. Συνεχίζουμε την ημέρα μας με επίσκεψη στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας, το Νόβισαντ. Το κέντρο της πόλης αποκαλείται «Αθήνα της Σερβίας» και θεωρείται το κέντρο της σερβικής διανοητικής ελίτ. Στην ξενάγησή μας θα δούμε τη γνωστή οδό Dunavska, την πλατεία Ελευθερίας,το Εθνικό Θέατρο, την Καθολική εκκλησία της Παναγίας, το σπίτι της συζύγου του Άλπμερτ Αϊνστάιν και την παλιά ελληνική συνοικία της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ- ΣΚΟΠΙΑ

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για την πρωτεύουσα των Σκοπίων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, περιήγηση στην πόλη και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΣΚΟΠΙΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για το δρόμο της επιστροφής. Μετά τον τελωνειακό έλεγχο και ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στη Λευκάδα αργά το βράδυ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 350 €

ΕΠΙΒΑΡΥΣΝΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 110 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μετακινήσεις με πούλμαν πολυτελείας.

4 διαν/σεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με ημιδιατροφή.

Έμπειρος αρχηγός – ξεναγός.

Χριστουγεννιάτικο gala

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ &ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ kinissis

ΓΟΛΕΜΗ 5, ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΤΗΛ.:  26450 – 25030 / 25845 & 6937141313
www.kinissis.gr