fbpx

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

 

1η ημέρα: ΛΕΥΚΑΔΑ-ΝΙΣ

Αναχώρηση στις 07.00 από Λευκάδα. Με ενδιάμεσες στάσεις περνάμε τα σύνορα των Ευζώνων και από έκει αργά το απόγευμα φθάνουμε στο Νις η οποία είναι γενέτειρα του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΝΙΣ-ΝΟΒΙΣΑΝΤ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Βελιγράδι με επίσκεψη πριν στο Νόβισαντ. Το κέντρο της πόλης αποκαλείται «Αθήνα της Σερβίας». Το Νόβισαντ είναι κέντρο της σερβικής διανοητικής ελίτ. Στην ξενάγησή μας θα δούμε τη γνωστή οδό Dunavska, την πλατεία Ελευθερίας,το Εθνικό Θέατρο,την Καθολική εκκλησία της Παναγίας, το σπίτι της συζύγου του Άλπμερτ Αϊνστάιν και την παλιά ελληνική συνοικία της πόλης. Αναχώρηση για Βελιγράδι όπου θα φθάσουμε αργά το απόγευμα,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Περιήγηση για πρώτη γνωριμία με την πόλη, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Σήμερα παίρνουμε πρόγευμα και ξεκινάμε την ξενάγησή μας στην πρωτεύουσα της Σερβίας, μια από τις παλαιότερες πόλεις της Ευρώπης χτισμένη στις όχθες του ποταμού Σάββα, παραπόταμου του Δούναβη. Μπαίνουμε στην  οδό Nemanjina και στη Resavska παρατηρόντας τα κτίρια των Υπουργείων και τα γκρεμισμένα στρατιωτικά κτίρια από το βομβαρδισμό του 1999. Συνεχίζουμε για την εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο πάρκο Τασμάϊνταν,τη Βουλή της Σερβίας, το Παλιό και το καινούριο παλάτι ,την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό μουσείο και το Εθνικό θέατρο. Θα περπατήσουμε στο φρούριο Kalemegdan, εκεί που λένε ότι γεννήθηκε το Βελιγράδι. Θα επισκεφθούμε το πολεμικό μουσείο και τον πύργο που φυλακίστηκε ο Ρήγας Φεραίος. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τον καφέ σας στην γνωστή πλατεία και τον πεζόδρομο της πόλης. Το βράδυ θα γιορτάσουμε το ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο ξενοδοχείο μας.

 

4η ημέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ- ΝΙΣ

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για να επισκεφθούμε το Ναό του Αγίου Σάββα,που είναι ο μεγαλύτερος εν λειτουργία ορθόδοξος ναός του κόσμου, ο τρούλος φτάνει τα 70 μέτρα ύψος και φέρει πάνω του επίχρυσο σταυρό 12 μέτρων,με 49 καμπάνες και ορατός από κάθε σημείο της πόλης.

Αναχώρηση για Νις και περιήγηση στην πόλη,χτισμένη στις όχθες του ποταμού Νισάβα και Τρίτη μεγαλύτερη στη Σερβία. Δείπνο και διαν/ση .

 

5η ημέρα: ΝΙΣ- ΛΕΥΚΑΔΑ

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για το δρόμο της επιστροφής. Μετά τον τελωνειακό έλεγχο και ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στη Λευκάδα  αργά το βράδυ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 350 €

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ  12  ΕΤΩΝ: 250 ΕΥΡΩ €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μετακινήσεις με πούλμαν πολυτελείας.

4 διαν/σεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με ημιδιατροφή.

Έμπειρος αρχηγός-ξεναγός.

Χριστουγεννιάτικο gala

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ &ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ kinissis

ΓΟΛΕΜΗ 5, ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΤΗΛ.  26450 – 25030/ 25845
www.kinissis.gr