fbpx

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

1η   Ημέρα: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΑΓΚΟΝΑ
Αναχώρηση το απόγευμα  από το τόπο μας και δια μέσω Ηγουμενίτσας επιβιβαζόμαστε στο πλοίο για την Αγκόνα.

2η Ημέρα: ΑΓΚΟΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ
Φθάνοντας το μεσημέρι στην Αγκόνα αναχωρούμε για το Μιλάνο. Ελεύθερος χρόνος στην πιάτσα Ντουόμο όπου θα θαυμάσουμε την Σκάλα, τις καμάρες και το επιβλητικό Ντουόμο. Διαν\ση.

3η  Ημέρα: ΜΙΛΑΝΟ – ΠΑΡΙΣΙ
Αναχώρηση για το Παρίσι. Μια πανέμορφη διαδρομή μας περιμένει σήμερα, περνώντας το Κόμο και το Λουγκάνο με τις λίμνες τους και από τις ελβετικές Άλπεις θα επισκεφθούμε την κουκλίστικη Λουκέρνη, την πόλη, που με τις πολύπλευρες ομορφιές της συγκαταλέγεται στις πιο όμορφες της Ευρώπης. Αναχώρηση για Παρίσι όπου φθάνουμε το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και βόλτα στο νυχτερινό Παρίσι. Βλέπουμε φωταγωγημένη την ομορφότερη πόλη της Ευρώπης. Την λεωφόρο Ριβολί, την πλατεία Ομόνοιας με τον οβελίσκο Λούξορ, την παναγία Μανταλένα και την επιβλητική Όπερα. Κατηφορίζουμε για το Λούβρο και περνώντας από το νησάκι του St Louis και τη γέφυρα Μαριέ αντικρίζουμε την πολιούχο του Παρισιού την παναγία Γενοβέφα. Κατόπιν από την δυτική όχθη του Σηκουάνα και από την Παναγία των Παρισίων φθάνουμε στο πύργο του Άιφελ και μετά στο Τροκαντερό όπου θα σταματήσουμε για να θαυμάσουμε τον πύργο και τα σιντριβάνια. Ανηφορίζοντας για την Αψίδα του Θριάμβου και τα Ηλύσια Πεδία επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

4η Ημέρα: Μια ολόκληρη ημέρα στη DISNEYLAND
Από την πρώτη στιγμή θα νιώσετε ότι μπήκατε σε μια χώρα, γνώριμη από τα παιδικά σας χρόνια. Στη χώρα του Ονείρου και της φαντασίας. Θα χαμογελάσετε στα άντρα των πειρατών, θα σας συναρπάσει το παζάρι του Αλαντίν, το ποταμόπλοιο του Μισισιπή, το παλάτι της Ωραίας Κοιμωμένης, το υποβρύχιο του Κάπτεν Νέμο, θα πάτε μια βόλτα στο διάστημα και τόσα άλλα. Μην παραλείψετε να παρακολουθήσετε την παρέλαση με τους ήρωες των παραμυθιών του Ντίσνεϊ. Επιστροφή αργά το απόγευμα. Για το βράδυ ο αρχηγός θα σας έχει, όπως πάντα, προτάσεις για τον ελεύθερο χρόνο σας. Θα σας προτείνει έναν περίπατο στα Ηλύσια Πεδία ή μια βόλτα στην Παναγία των Παρισίων και την περιοχή με τα ελληνικά μαγαζιά.

5η Ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ
Θα περιηγηθούμε  στα  αξιοθέατα της πόλης . Θα δούμε την Όπερα, την πλατεία Ομονοίας με τον Οβελίσκο του Λούξορ , την λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, την Αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό με το παλάτι του Σαγιό και τα πολυάριθμα σιντριβάνια του, τον πύργο του Άιφελ, το μέγαρο των Απομάχων, το Καρτιέ Λατέν, το Πάνθεον, το Μουσείο του Λούβρου. κ.α.

6η  Ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
Σήμερα το πρωί θα περιηγηθούμε στην Μονμάρτη με την Λευκή εκκλησία και τους υπαίθριους ζωγράφους και στην συνέχεια αναχώρηση για Στρασβούργο. Περιήγηση, Διαν/ση.

7η Ημέρα: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ.
Αναχώρηση για Μπολόνια. Ενδιάμεσα θα επισκεφθούμε την κουκλίστικη Κολμάρ, την «μικρή Βενετία» που θα σας καταπλήξει.

8η Ημέρα: ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΑΝΚΩΝΑ.
Πρωινή βόλτα στην Μπολόνια και την πιάτσα Ματζόρε και αναχώρηση για την Αγκόνα όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο μας.

9η Ημέρα: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ
Το πρωί θα φθάσουμε στην Ηγουμενίτσα και από εκεί επιστροφή στη Λευκάδα.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 22 Δεκεμβρίου στις 20.30

 ΤΙΜΗ:   630 ΕΥΡΩ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΔΙΚΛΙΝΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ: 50 €/άτομο

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ: 150 €

ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 4 ΕΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ

ΠΑΙΔΙΑ 5-10 ΕΤΩΝ: 500 €

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΩΣ 20/12

                                                                                                                        

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ kinissis
ΓΟΛΕΜΗ 5, ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΤΗΛ.:  26450 – 25030/ 25845
www.kinissis.gr